Amandas blog

En blog hvor jeg vil dele mine erfaringer, overvejelser og oplevelser med andre i min periode fra sommeren 2006 og frem.

Monday, November 27, 2006

Cabaret "Frække Fredag"




Alcudia fredag d. 24. november 2006

På skemaet stod der at vi skulle have om ”Sunwing ressort” i fire timer, hvilket gjorde at mange af os allerede så frem til fire ”tunge” timer med tørt info.
Det viste sig, at efter halvanden time, så skulle i alle inddeles i seks hold og så var der ellers aktiviteter på stranden. Den første konkurrence var at vi skulle bygge en figur eller et sandslot i grupperne og fortælle en historie bag vores figur. Der efter var der stafet hvor det handlede om at komme først i mål og man kunne desuden score stilpoint, alt efter hvordan du udførte opgaverne. Vi havde kartoffelstafet, sækkeløb, suge vand op med sugerør og løbe hen til en kande og spytte vandet ud igen gennem sugerøret osv osv. Man fik også point efter hvor meget gruppeteam og gruppe opbagning der var fra hinanden og det var total fedt. Alle var med og ingen tænkte over om man så dum ud, om man blev fuldstændig sandet til eller noget. Vild fedt.
Senere på dagen havde vi generalprøve til cabaret og det gik fint og Sharni (den danske lærer) så det så hun lige kunne give lidt feedback, og hun var meget positiv overrasket og var sikker på det nok skulle blive alle tiders og at folk nok sku grine osv. Cabaret holdet blev mere motiveret og vi så frem til aftenen, på trods af at jeg var rigtig nervøs ved aftenstid så jeg næsten ikke kunne holde det ud. Vi mødtes kl halv otte og gjorde os klar, sminkede os og øvede lige introdansen en sidste gang og pludselig var klokken bare blevet ni og folk var helt oppe at køre. Vi stod bag forhænget og blev helt høje, bare af at høre publikum. Showet gik i gang, jeg fik sunget solo (Asereje med Las Ketchups) iført kikset tøj og paryk og hele showet var bare vellykket. Det var en fantastisk oplevelse og vi fik så mange kommentarer og ros efterfølgende. Det var ubeskriveligt fedt og efter showet var alle andre elever gået ind i klasselokalet for at vente på os, og da vi trådte ind, så stod alle oppe på bordene til ære for os og jublede, klappede og piftede. Total sejr og grænseoverskridende at have stillet sig op foran næsten hundrede mennesker og sunget, danset og ”udstillet” sig selv på sådan en kikset måde. Var så høj bagefter og alle på holdet ville gerne opføre det igen.
Resten af aftenen var bare så fed og vi gik i byen på det lokale sted ”Apoteket” og det var bare så sejt.

Weekenden er ellers gået med at vaske tøj, afslapning, et par svømmeture i indendørs poolen og forberedelse til Velkomstmøde eksamen, som er mandag morgen. Det bliver rigtig spændende og generelt er vores skema for hele næste uge total fedt.


Mandag : Velkomstmøde eksamen

Tirsdag : Feedback, karakter. Foredrag om Eurocenter. Destinationer. Og om aftenen har vi temafest.

Onsdag : Sove længe og vi skal først til time kl. 11:00. Area Maneger Tobbe Nordqvist kommer og fortæller. Info om Service Chef. Info om De canariske øer og Mallorca. Grækenland og Tyrkiet.

Torsdag : Udflugt. (Vi ved ikke hvor vi skal hen eller hvad vi skal opleve).

Fredag : Midtvejs test/eksamen. Guidens hverdag. Bookning og Økonomi. Evaluering og cabaret forestilling kl. 21.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home